Press "Enter" to skip to content

Fin dag

Har varit fritt från blogging idag. Vaknade väldigt tidigt (för att va jag) och tog med mig marri och hennes kollega ut i solen här på lökka. Det var strålande väder och jag var ostressad för en gångs skull. Supermysigt att ha henne här och bara hänga. Vi åt såklart alldeles för mkt mat på delicatessen och gick sedan hem till mig och hade tjejsnack i timmar. Vi hittar fan alltid något att prata om :-)

Efter att vi fikat och njutit av vår utomhus frukost så vinkade jag av dem på stan och så gick jag och kameran ut till operahuset nere vid vattnet.
Bilder lommar snart :-)

Sen gick jag hem och somnade i sängen… All den friska luften och de faktum att jag var uppe tidigt blev för tungt. Jag sov i tre timmar. Lovely.

Sedan jagade jag fransk fiskgratäng och bröllopssurfade i timtal. Nu sitter jag här och väntar på att johan ska få igång en film. Chips och dipp ligger på bordet. En härlig dag med andra ord.

Imorn är det jobb igen.

Be First to Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *