Press "Enter" to skip to content

Jag är här.. men någon annanstans!

OOooh .. här blir det inte mycket bloggat inte. Och då har jag ändå suttit framför datorn i x antal timmar nu. Det är bröllopet som spökar.. fortfarande. Idag har vissa saker fallit på plats och jag och Johan verkar vara väldigt överrens om hur vi vill ha upplägget på bröllopsfesten i Kalmar. Nu gäller det bara att hitta en lokal som passar våra önskemål… oohh jag e så lycklig.

Vi har enats om vilken blomma vi vill ska vara utgångspunkten för temat på bröllopet oxå. Den passar in på oss båda och det liv vi vill leva .. den passar oss i färg textur och känsla. Just nu känns den bara såå rätt. För båda.

Vi har enats om mat och dessertupplägg… vi är rätt så eniga om allt om jag ska va ärlig. Och när allt kommer omkring så är ju huvudsaken faktiskt att vi blir gifta och att vi får fira med familj och vänner. Jag längtar.

Det blev bara tre timmars jobb idag .. fortsätter det så här så blir det svårt att uppfylla alla bröllopsdrömmar. Men jag hade mellanvakt och det var aldrles för lite att göra för att det skulle vara någon vits för mig att vara kvar. Så jag gick hem och kikade på vår nya bil som kom idag. Jag är inte överlyckligt nöjd men den duger.. och är Johan nöjd så är jag det med.

Nu ska jag fortsätta mitt bröllopssurfande. Men först:

Kan någon gissa vilken blomma jag pratar om?

 

Be First to Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *