Press "Enter" to skip to content

onödigt babbel

Nu när jag är ledig så tar jag verkligen det här med vile heeelt ut. Klockan är nämligen 15.55 och jag vaknade för andra gången för ca 15 minuter sedan.. Har nu lagt en djupverkande hårkur i håret och en ansiktsmask.. för att vakna till lite. Det sprängande huvudvärken från igår va inte kul men jag somnade tillslut och sov hela natten (jag har som sagt aldrig problem med att sova tack och lov)

Vaknade vid tolv i morse och Johan och jag gjorde varsin frukost tallrik som vi mumsade på i soffan framför tv´n.. sedan somnade vi om. Ler.. vi är bra lika vi.

Nu har jag iallafall tagit tag i dagen känns det som.. bullar ligger i ugnen och tevattnet på spisen och bubblar. Ikväll ska jag som sagt på vinsmakning. Jag är helt makalöst dålig på vin och sitter mest och roar mig över hur sjukt det låter när de mumsar fram smaker som chocklad, lakrits, blod (!?) trä, läder, jordgubb .. etc etc.. DET ÄR VINDRUVOR!

Jag fattar inte … men men .. jag måste ju lära mej fejka.. så jag är med. Det är inte kul att ge gästen svar som: ja den här vinen är … fruktig. Och God. (med ett stort colgate smile så funkar det oftast faktiskt) … gästerna kan oftast mindre än mig.

Be First to Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *