Press "Enter" to skip to content

SPEAK UP

Hej folkens..

Jag vill klargöra en sak.. folk som inte kan tala för sig, sådant folk som går och trycker på sina åsikter så de får magsår.. som när man går och håller inne på en fis.. sådana människor stör mig. Ännu värre är det med folk som inte kan be om ursäkt när de vet att det är det enda som behövs.. utan istället går och håller fisen inne och har ont i magen.

Man lever bara en gång, iallafall är det allt vi vet.. allt annat är tro. Varför då riskera att dö med en massa åsikter som aldrig blir uttalade. Nej sånt slutade jag mesa med när jag slutade typ högstadiet.. eller förmodligen innan det.

Vid något tillfälle i livet så måste ju alla inse att de är vuxna, att det här- varje jäkla minut som går kanske är den absolut sista.. och om inte den sista så är den iallafall värdefull .. för minuterna, timmarna dagarna, åren vi får i livet är begränsade.

Se det som ett spel i tärning.. eller ännu bättre- 21´an i basket. Ditt liv är uppdelat i 21 kast.. vill du då inte göra det bästa av de skott du har? Eller blundar du och slänger iväg bollen och hoppas att det ordnar sig endå.

Shit va djup jag blev… det jag ville ha sagt är att jag saknar att ha folk runt mig som vågar stå för sina åsikter .. eller har några över huvud taget.

Så nu va det sagt.

Här är en glad bild från min tur vid operan häromdagen :-)

Be First to Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *