Press "Enter" to skip to content

From the Stock-town

Sitter här hemma i Bredäng .. i det vardagsrum som jag känner å väl. Lillebror har sina vänner över på pokerkväll, trevligt gäng måste jag säga ;-)

Det blev en lång men behaglig resa genom sverige från oslo i morse, vi var framme runt 4-5 tiden… pga att vi körde fel på slutet och hamnade i en galen bilkö. Välkommen till stockholm lixom- staden där vi väntar bort vårt liv. Vi väntar i bilkön, på tunnelbanan, bussen .. kassan.. banken… dagisplats.. you name it.

Jag varvade ner med en kebab i Bredängsgrillen där Hakkan (som jobbar där) stolpekade på ett tidningsurklipp han kopierat och ramat in – Vi har varit med i DN, pappas special har de skrivit om :-) … härligt.

Sen till dagens huvudpunkt.. Rims unerbart sköna lila baby. Hon låg länge och sov på min mage medans jag satt upp och pratade vilt.. helt i sin egen trygghet. Så underbart fint att se rim byta blöjja och ömt vårde det lilla livet. Nu längtar jag tills jag kan våldsgästa igen.

Imorn kommer mamma hem iallafall, mysigt! Stackarn som möts av denna kyla när de fortfarande badar i havet i Marocko.

Be First to Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *