Press "Enter" to skip to content

life is bitter sweet

Det är inte det att jag inte vill skriva längre.. men tiden går till annat. Jag känner ett stort bubblande sug efter att på allvar fota igen, mitt fotobliblotek börjar bli urtjatat och jag inser att det behövs nya bilder för att stilla min hunger.

Kanske just därför som jag (bland annat) är så glad över att vi åker till Sverige i överimorn.. eftersom vi åker bil så har johan påpekat att jag kan ta med mig heela min utrustning. Och det är en hel del.. stativ, softbox, reflektorer.. alla objektiv .. osv.. och med mera :-)

Underbart att jag slipper bära :-)

I cirka 6 dagar blir vi där, på min att göra lista står- förutom att fota även- prova brudklänning, titta på världens finaste rims bebis!!, Tvinga tjejerna till att umgås.. mysa med familjen.. en sak jag vet att jag ABSOLUT INTE ska göra.. är att slösa pengar.

nåja, nu har jag suttit i två timmar och kikat på video tutorials om photoshop… så det får räcka för idag.

ska krypa ned i sängen med nåt onyttigt och se på tv innan jag ska sova.

Be First to Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *