Press "Enter" to skip to content

morgonrutin..

Sitter med en härlig ”self heating” ansiktsmask utsmetad i fejjan. Ser lagom komisk ut och har ätit tre kakor till frukost.. lagom halvtorra eftersom de har stått framme i en skål sedan i söndags.

I huvudet rör sig tankar .. tankar om allt jag borde göra idag .. städa, packa.. springa förbi banken och sätta in lite pengar på kontot.. …. sa jag packa?! Det eviga packandet. Tänk om jag kunde va så lycklig att jag hade en uppsättning av allt jag behövde hemma i Bredäng.. vad mycket enklare allt skulle va då. Men men.. kul att ha tre plagg att välja på varje gång man e hemma. That´s not for me.

Nu ska jag skrubba bort leran i fejset och sätta på lite musik så att jag kommer igång med dagen.

Be First to Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *