Press "Enter" to skip to content

Jag lever, och det är kallt!

Wow… jag har inte skrivit en rad på två evigheter och har ändå minst 25 stycken trogna läsare varje dag. Härligt härligt.

Samtidigt som det är smickrande så får jag ångest över att här är dött som attan… lusten finns helt enkelt inte där. Det är så mycket annat som händer.

Jag har blivit besatt av att spara pengar tex … på riktigt… så jag jobbar och sparar om vartannat.. känns riktigt bra.

Och så har jag äntligen folkbokfört mig här i Norge, det var helt enkelt dags att inse att det är här jag bor, och förmodligen kommer bo ett tag framöver. När det blir dags att utöka i familjen så lär jag ju ändå inte få en krona från sverige eftersom jag inte bott och jobbat där på flera år… och hade jag fortsatt vara folkbokförd hemma i Sthlm och boende här så hade jag inte fått en krona här heller.

Jag vet, det ligger längre fram i tiden…. men någon gång måste man börja väga för och nackdelar. Förbereda sig, planera… skaffa hemförsäkring.. livsförsäkring, kolla på pensionen… etc etc .. uff … nu blev det tungt att spara plötsligt.

:-)

Nu ska jag äta ett tort wienerbröd, dricka ett glas mjölk och avsluta min totala utrensning av garderoben.. sommar ut vinter in!

kram

Be First to Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *